Velkommen til Høstsprell 2018

Stavangerkameratene, Banana Airlines, Rotlaus og Felgen Orkester skal lage sprell på Kvenvikmoen 31. august - 1. september.

STAVANGERKAMERATENE

Kjartan Salvesen, Tommy Fredvang, Glenn Lyse og Ole Alexander Mæland danner et av Norges mest populøre band for tiden. Stavangerkameratene kommer for første gang i Finnmark, Alta og Høstsprell. Dette blir rett og slett helt rått.

ROTLAUS

Rotlaus har på kort tid blitt et av landets mest omreisende og ettertraktede liveband. Går du på konsert med Rotlaus kan du forvente deg både fest og moro, med et band som gir alt på scenen. Allsang er i fokus med disse guttene og de elsker å få med publikum på låtene.

BANANA AIRLINES

Banana Airlines er potente som aldri før. «Æ huske ingenting» og «Lån mæ en 100 lapp» heter et par av de nye låtene med Banana Airlines som ligger ute på Spotify, men også «ho i fra Vadsø» får kjørt seg så det holder.

Lørdag 1. september lander vi på Høstsprell, vår hjemmebane. Der trives vi alltid og til fullt telt hver gang. Det skal joikes godt på Høstsprell i år!

FELGEN ORKESTER

Felgen Orkester er et samisk pop/rock/folk-band som lager lystige og melidiøse sanger. Tekstene er på nord-samisk og kan beskrives innenfor tematikk som natur, kjærlighet, livsfilosofier og en del abstrakte forhold. 

Felgen Orkester elsker å opptre live og har en fremtredende allsang- og alljoikfaktor på konsertene. Og nå skal de innta Høstsprell fredag 31. august.

BILLETTSALG

Vi har stoppet billettsalget på nett.

Nå selges det billetter hos Puskas i Alta. Blir det noen igjen, selges resten i døra fredag 31. august fra kl. 19.30.
 
Billetter som er bestilt på nett må være betalt senest 24.08.18 da billetter sendes pr. post. Bestillinger som ikke er betalt innen denne dato vil bli annulert. 
 
Dagsbillett fredag og lørdag koster 700 kroner om du bestiller på web. 800 kroner koster det i døra. Helgepass koster 1150 kroner på web, 1350 i døra. Billettavgift tilkommer. Kjøpte billetter refunderes ikke.
 

VENTELISTE VOGNPLASS

Alta Golfklubb har 120 vognplasser. Utover dette opprettes en venteliste. Booking som ikke er betalt innen forfall vil automatisk bli annulert. Du vil motta en bekreftelse på din bestilling via mail oppgitt på din bestilling. NB! Det kan kun være en bestilling pr. mailadresse / telefonnummer. 
 
Pris 700,00 + gebyr kr. 45,00. Faktura sendes pr. mail fra InCred AS
 

Camp 1, gress UTSOLGT
Camp 2, grus UTSOLGT

Det opprettes venteliste på Camp. Dersom det blir avbestillinger eller at bestilte plasser blir annulert vil plasser bli løpende tildelt iht. venteliste. Etter bestilling vil du motta en mail som bekrefter at du er satt på vår venteliste til Camp. 

Venteliste - Camp 2018

Felt merket med * må fylles ut

Se Høstsprell fra lufta!

LØRDAG FRA kl. 15.00: Helikoptertur med HELITRANS*
* Med forbehold

Vi tilbyr buss fra Alta Taxisentral kl. 19.30 og hver halvtime til kl. 22.00

Retur fra Kvenvikmoen kl. 02.00

NYHET! LUNCH-LØRDAG!

Lørdag 1. september fra kl. 12.00 åpner vi teltet og serverer god mat! Velkommen innom!