To band er klare for Høstsprell 2019! Og flere spennende band er på vei!

TOO FAR GONE

Det er 12 år siden sist de var på Høstsprell og nå kommer de endelig tilbake. Too Far Gone ruler på norske veier og har for lengst markert seg i rocktoppen med sin markante og fremoverlente stil med folkelige appell. Bandet står stødig i det norske festivalmarkedet og på mangfoldet av konsertarenaer rundt om. Gjennombruddet kom alvor i 1998 med hiten ”Zetor`n”. Etter det har det gått slag i slag med høye plasseringer på salgslister, radiolisting, radio- og TV-opptredener, 

Omfattende turnering i hele landet for fulle hus, 9 CD utgivelser, to gullplater og ca 350.000 solgte eksemplarer. I 2018 feiret bandet 25 år på veien med en storstilt Norgesturnee og bandet framstår bedre enn noen gang! Og nå skal Too Far Gone tilbake til Høstsprel, lørdag 31. august.

GUNSLINGERS

Gunslingers er ikke lenger et “up-and-coming” nykommerband som folk bør sjekke ut. Bandet har etablert seg i så stor grad at alle vet nå
hvem de er og har et forhold til dem.

Gunslingers har turnert i snart 10 år rundt i Norges land for utsolgte hus og, de siste årene, som headliner-band for flere av landets største festivaler. I 2016 kom bandet med sitt femte studioalbum, og selv om platesalget er så godt som over i Norge viser statistikken daglig mellom 20- og 30 000 streams daglig på Spotify – noe svært få norske band kan konkurrere mot.  Gunslingers har gjennom svært mange live-jobber etablert en kjemi og et solid sceneshow. De er kjent for å skape en festkveld, god stemning og en allsangfaktor som får folk til å koble bort hverdagen.

 

BILLETTSALG

Dagsbillett fredag og lørdag koster 700 kroner om du bestiller på web. 800 kroner koster det i døra. Helgepass koster 1150 kroner på web, 1350 i døra. Billettavgift tilkommer. Kjøpte billetter refunderes ikke.

 

 

Bestill billetter her:

Felt merket med * må fylles ut

Du vil få en bekreftelse på e-post ved bestilling. Sjekk gjerne spam/søppel-postkassen. Får du ikke bekreftelse, send en e-post til post@incred.no.

Vi starter salg av vognplasser i starten av 2019.