Høstsprell 2019 er booket og klar! Kommer du?

VASSENDGUTANE

I 2018 ble Vassendgutane tildelt sitt 19 trofè. Da de ble Gullplate overlevert for ”Du & Ej & Meetoo”. Nå kommer de tilbake til Høstsprell fredag 30. august.

Vassendgutane har spilt på Høstsprell hele tre ganger tidligere i vår 14-årige historie. Fullt telt hver eneste gang.

Det at en norsk artist er blitt tildelt så mange trofè for sine album, taler sitt klare språk om bandets eventyrlige suksess gjennom 23 år.

”Tidsreise” er årets turnenavn. Ny settliste er ferdig , og som turnenavnet hevder, vil publikum i år bli tatt med på en tidsreise i den enorme katalogen av låter som bandet disponerer. Vi vil få oppleve noen av de tidlige låtene som satte Vassendgutane på det Norske artistkartet. Disse blir pakket inn i en produksjondrakt som samsvarer med nåtiden. Nyere musikk og de store hits som har toppet listene vil selvsagt også bli å høre.

Bandet kan også opplyse at de vil minst slippe 2 nye låter før den store sommerturneen starter juni 2019. Både Sindre og Arthur er godt i gang med skriving av nye sanger. På siste album debuterte også Rune som låtskriver, og ryktene vil ha det til at han også er i gang med ny låt.

En konsert med Vassendgutane er en unik opplevelse. Bandet leverer et show som få andre band i denne kategori kan vise til. Allsangen ”runger” i store haller og på de største festivalene når bandet spiller. Vi har hele tiden lagt vekt på kvalitet og det visuelle, dette satser vi på å forsterke ytterligere på ”Tidsreise”.

TOO FAR GONE

Det er 12 år siden sist de var på Høstsprell og nå kommer de endelig tilbake. Too Far Gone ruler på norske veier og har for lengst markert seg i rocktoppen med sin markante og fremoverlente stil med folkelige appell. Bandet står stødig i det norske festivalmarkedet og på mangfoldet av konsertarenaer rundt om. Gjennombruddet kom alvor i 1998 med hiten ”Zetor`n”. Etter det har det gått slag i slag med høye plasseringer på salgslister, radiolisting, radio- og TV-opptredener, 

Omfattende turnering i hele landet for fulle hus, 9 CD utgivelser, to gullplater og ca 350.000 solgte eksemplarer. I 2018 feiret bandet 25 år på veien med en storstilt Norgesturnee og bandet framstår bedre enn noen gang! Og nå skal Too Far Gone tilbake til Høstsprel, lørdag 31. august.

INTRIGUE

De skapte begrepet «heavyjoik» og betegnes som det eneste bandet i verden i sin sjanger.

Intrigue har blitt ansett av kritikere og publikum som et av landsdelens beste live-band. De har i sin 30-årige karriere opptrådt på de fleste festivaler og konsertscener nord for Polarsirkelen, men ikke Høstsprell. Nå er det endelig klart at Intrigue skal rocke Kvenvikmoen. Intrigue trekker fulle hus, og partyfaktoren er meget høy. I 2002/2003 var Intrigue en av de mestselgende plateartistene i Norge som medførte gullplate for CDEP-en «Heavyjoik».

Gled dere til trolsk stemning på Høstsprell lørdags 31. august. Det advares mot høy allsangfaktor!

Intrigue består av Kai Somby (vokal), Tore Skoglund (gitar, kor), Geir Karikoski (gitar, kor), Frank Rasmus  (bass, kor) og Øyvind Karlsen (trommer)

GUNSLINGERS

Gunslingers er ikke lenger et “up-and-coming” nykommerband som folk bør sjekke ut. Bandet har etablert seg i så stor grad at alle vet nå
hvem de er og har et forhold til dem.

Gunslingers har turnert i snart 10 år rundt i Norges land for utsolgte hus og, de siste årene, som headliner-band for flere av landets største festivaler. I 2016 kom bandet med sitt femte studioalbum, og selv om platesalget er så godt som over i Norge viser statistikken daglig mellom 20- og 30 000 streams daglig på Spotify – noe svært få norske band kan konkurrere mot.  Gunslingers har gjennom svært mange live-jobber etablert en kjemi og et solid sceneshow. De er kjent for å skape en festkveld, god stemning og en allsangfaktor som får folk til å koble bort hverdagen.

 

BILLETTSALG

Billettsalget på nett er nå avsluttet. Billetter vil nå selges på PUSKAS i Alta eller ved inngang til festival fredag og lørdag.*

* Med forbehold om utsolgt.

VENTELISTE
VOGNPLASS

Alta Golfklubb har 120 vognplasser OG ALLE ER BOOKET! Nå opprettes det en venteliste. Bookinger som ikke er betalt innen forfall vil automatisk bli annulert. Du vil motta en bekreftelse på din bestilling via e-post. Finner du ikke den, sjekk SPAM-mappen - evt. send oss en e-post (post@incred.no).

Pris 700 kroner + gebyr (45 kr).
Faktura sendes på e-post fra InCred AS

NB! Det kan kun være en bestiller per mailadresse / telefonnummer.