VELKOMMEN TIL ALTA EVENT

Førsteklasses opplevelser

Offline mot verden – Online i hodet

Alta Event ble etablert i 2006 og tilbyr opplevelsesturisme med ekspedisjoner, aktiviteter, nordlysreise og det som naturlig følger med.
Daglig leder, Stig Anton Eliassen, har 14 års erfaring med arrangement og 10 år i reiselivet. Eliassen er opptatt å levere førsteklasses opplevelser på alle plan.

Vi holder til i Alta, Finnmark og leverer førsteklasses opplevelser, med fokus på kvalitet! Vi ønsker å gi den ultimate opplevelsen til den enkelte for at alle våre gjester skal reise fra oss bagasjen full av gode minner!

Alta er perlen i nord, omgitt av hvitkledde vidder, ren luft, naturlig stillhet og god plass. Kun to timer unna Oslo, men fortsatt langt vekk fra tjas og mas. Hvor roen hersker og tradisjonene står sterkt. Vi tilbyr en unike pakker hvor du er offline mot verden og online i hodet.

Vakre vinterlige omgivelser rett utenfor døra.

Vi tilrettelegger for alle typer arrangement i Alta og regionen rundt Alta for små og store grupper. Vi leverer alt fra enkelt aktiviteter til store eventer, firmaturer, kurs og konferanser hvor vi har fokus på høy kvalitet og sikkerhet gjennom hele prosessen.

Nordlyssalen (Camp Aurora) er et smykke og vår store stolthet. Besøk oss på Kvenvikmoen og se for deg selv!

ALTA EVENT

Kontakt oss

Offline mot verden – Online i hodet