OPPLEVELSER

Våre skreddersydde opplevelsespakker

Snøscootertur Dagstur

Vi tar dere med på en dagstur på snøscooter, hvor opplevelser og avkobling er i fokus. Finnmarksvidda kan friste med endeløst, snøkledd landskap. Rå natur, frisk luft og et unikt dyreliv. Ta med deg venner, familie eller kolleger på tur!

SE MER

Ekspedisjonstur til Haldde på snøscooter

Vil du oppleve noe helt unikt i majestetisk natur, det du ikke finner noen andre steder i verden, noe som gir deg en wow-opplevelse utenom det vanlige? Da er vår ekspedisjonstur til Haldde med snøscooter akkurat det du vil oppleve!

SE MER

Snøscootertur 2-4 Dager

Opplevelsen er lik som på en dagstur, men her vil du finne roen og leve offline i noen dager. Vi overnatter på fjellstuer og fjellhytter med komfort. Vi spiser lokal og kortreist mat – som i seg selv en opplevelse. Vi får lære om den samiske kulturen og hører historier om det røffe livet på vidda. Og ikke minst får vi en etterlengtet pause fra hverdagen – La oss ta dere med!

SE MER

Fatbike Dagstur

Fatbike sykling er en morsom og spennende aktivitet vinter og sommer. I området rundt Camp Aurora har vi flere kilometer med spektakulære løyper. Løypene vi sykler er variert og ikke for krevende. Vi gjør små stopp underveis, vi tar litt bilder og vår guide gir deg innblikk om livet i Finnmark.

SE MER

Isfiske Dagtur

Å sitte på et fjellvann omringet av spektakulær natur, med isfiskestang i den ene hånden og en kaffekopp i den andre, må jo bare være oppskriften på den perfekte dagen. Vi tar dere til de beste fiskevannene, og kanskje får du napp.

SE MER