Snøscootertur Dagstur

Vi tar dere med på en dagstur på snøscooter, hvor opplevelser og avkobling er i fokus. Finnmarksvidda kan friste med endeløst, snøkledd landskap. Rå natur, frisk luft og et unikt dyreliv. Ta med deg venner, familie eller kolleger på tur!

Dette er det råeste du kan oppleve på scooteren i hele verden – det er faktisk sant og vi lyver ikke.

Turen du opplever er i naturomgivelser som er det ypperste man kan oppleve. Vi starter med dalkjøring og beveger oss sakte med sikkert oppover mot kanten av den vakre Finnmarksvidda.

Finnmarksvidda kan beskrives som endeløse snøkledde vidder og vakre omgivelser, du får følelsen å være liten i det enorme landskapet.

Vi overnatter på fjellstuer og småe fjellhytter med komfort, back to basic. Å spise får du kun lokal og kortreist mat, vi har god drikke og du får høre historier om det røffe livet på vidda, du blir kjent med den samiske kulturen og kanskje turen forandrer deg som menneske.

Det beste er at du er offline mot verden med online i huet fordi du er uten mobildekning i lange perioder, det er noe å kjenne på, for det er meget behagelig. Det er noe alle må ha en par dager i mnd mener vi.