Snøscootertur 2-4 Dager

Opplevelsen er lik som på en dagstur, men her vil du finne roen og leve offline i noen dager. Vi overnatter på fjellstuer og fjellhytter med komfort. Vi spiser lokal og kortreist mat – som i seg selv en opplevelse. Vi får lære om den samiske kulturen og hører historier om det røffe livet på vidda. Og ikke minst får vi en etterlengtet pause fra hverdagen – La oss ta dere med!

Dette er det råeste du kan oppleve på scooteren i hele verden – det er faktisk sant og vi lyver ikke.

Turen du opplever er i naturomgivelser som er det ypperste man kan oppleve. Vi starter med dalkjøring og beveger oss sakte med sikkert oppover mot kanten av den vakre Finnmarksvidda.

Finnmarksvidda kan beskrives som endeløse snøkledde vidder og vakre omgivelser, du får følelsen å være liten i det enorme landskapet.

Vi overnatter på fjellstuer og småe fjellhytter med komfort, back to basic. Å spise får du kun lokal og kortreist mat, vi har god drikke og du får høre historier om det røffe livet på vidda, du blir kjent med den samiske kulturen og kanskje turen forandrer deg som menneske.

Det beste er at du er offline mot verden med online i huet fordi du er uten mobildekning i lange perioder, det er noe å kjenne på, for det er meget behagelig. Det er noe alle må ha en par dager i mnd mener vi.