Telt

November 2, 2022
Vi har telt i flere størrelser og oppsett, velg det som passer best for deg.

Vi har taket på ditt arrangement!

Om du skal arrangere et lite eller stort arrangement har vi alt utstyr du måtte trenge både til utendørs og innendørs bruk. Alta Event leier ut alt fra standard partytelt til 40 meter brede telt med stoler, benker og bord nok til et ubegrenset antall besøkende.

Vi leverer alt av innredning og tilbehør. Bord, stoler, gulv, dekketøy, belysning, barløsninger, griller og serveringsutstyr, toaletter og hygieneprodukter. Alt for at ditt arrangement skal bli vellykket.

Med vår lange erfaring er vi en god partner i planlegging av ditt arrangement. Vi er opptatt å levere høy kvalitet og topp service til alle våre kunder og vi er alltid tilgjengelig.

Alta Event, din partner for et vellykket arrangement!

Alta Event har partytelt beregnet på selskap og festlige anledninger – partytelt og topptelt.

Valget avhenger av mange ting. Hvor mange personer er ventet? Skal det serveres koldtbord eller varm mat? Skal det være plass til underholdning og ikke minst – hvor skal teltet plasseres?

Vi hjelper deg med å velge partytelt i riktig format.

Vi leier også ut en rekke tilbehør og modifikasjoner til teltene våre. Teltvegger leveres med eller uten katedralvinduer og glassfasader. Vi kan også levere teltene med lystette tak og vegger. Dette bruker vi f. eks under utstillinger og konserter, der dagslyset ikke må ødelegge for belysning.

Til rammeteltene kan vi også levere låsbare aluminiums dører med glass. Som alternativ til dør, kan alle vegger åpnes og skyves til side der du måtte ønske.

Partytelt/Rammetelt

Alt fra de tradisjonelle 3x3m partyteltene til store konserthaller. Passer til alle anledninger.

Topptelt

Pene og praktiske telt til innendørs og utendørs bruk. Kommer i flere varianter.

Quick-up telt

Partyteltet som settes opp på null komma niks. Uendelige bruksområder.

UTLEIE

Se vårt
store utvalg

SE MER